De top 5 van meest gebruikte WordPress-plug-ins

De top 5 van meest gebruikte WordPress-plug-ins

391 Views

Als u overweegt een nieuw online bedrijf te starten of uw huidige online bedrijf een boost te geven, is het belangrijk dat u weet welke WordPress-plug-ins u nodig heeft.

Er zijn verschillende plug-ins die er zijn en het kan verwarrend zijn, aangezien sommige zijn bedoeld voor beginners, terwijl andere meer geschikt zijn voor de meer ervaren marketeers. Met enkele van de meer geavanceerde WordPress-plug-ins, zoals de All-in-One-SEO-plug-in, kunt u automatisch voor zoekmachines geoptimaliseerde artikelen maken. Als u echter een beginner bent, wilt u waarschijnlijk de eenvoudigere plug-ins gebruiken, zoals de onderstaande, waarin wordt uitgelegd op welke zoekwoorden u zich moet richten.

All-in-One-SEO – Dit is een eenvoudige WordPress-plug-in die het hele SEO-proces voor uw website afhandelt. De All-in-One-SEO-plug-in zit in uw autoresponder en richt zich automatisch op de juiste zoekwoorden. Het zal u ook vertellen hoe vaak per dag en in welke volgorde u uw promotionele e-mails moet verzenden. Dit zal u helpen ervoor te zorgen dat u de meest effectieve e-mails naar uw klanten verstuurt. U moet er echter voor zorgen dat u de juiste zoekwoorden heeft geselecteerd, anders zou u dubbele inhoud kunnen krijgen en dit is het laatste dat u nodig heeft. Gebruik de geavanceerde opties om de beste zoekwoorden te vinden.

All-in-One-SEO Premium – Dit is weer een eenvoudige WordPress-plug-in. Met deze plug-in moet je een paar extra details invoeren in de formulieren die je kunt gebruiken op de All-in-One-SEO-site. Deze omvatten de titel, beschrijving en trefwoorden. Dit zorgt ervoor dat wanneer mensen naar een bepaald product of bepaalde service zoeken, uw site op de eerste pagina van de zoekresultaten van de zoekmachine wordt weergegeven. U moet echter controleren of de zoekwoorden die u gebruikt in de All-in-One-SEO premium plug-in relevant zijn, aangezien verschillende zoekwoorden door verschillende sites worden gebruikt.

Link Populariteit Checker – Wanneer u op zoek bent naar de beste WordPress plugins voor uw bedrijf, zult u snel de populaire plug-ins tegenkomen, zoals All-in-One-SEO en de Link Populariteit Checker. De linkpopulariteitscontrole helpt u te identificeren welke sites een hoge paginarangschikking hebben, waar ze verschijnen in de index van Google en andere nuttige informatie. Deze informatie kan u helpen om het aantal bezoekers op uw website en de verkoop te verbeteren.

Search Engine Optimizer – Dit is een geweldige WordPress-plug-in die de prestaties van uw website in de zoekmachines zal verbeteren. Het heeft een paar instellingen voor verschillende factoren, zoals de titel, beschrijving en trefwoorden. Het bevat echter geen enkele codering voor de website. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het installeren van extra codes op uw website. Veel mensen gebruiken deze plug-in snel, maar sommige gebruikers vinden het niet effectief.

Welke WordPress-plug-ins heb ik nodig?

Dit is een gemakkelijke vraag om te beantwoorden. Er zijn zoveel verschillende factoren waarmee u rekening moet houden voordat u beslist welke WordPress-plug-in u wilt gebruiken. Wilt u het aantal bezoekers op uw site direct verhogen? Wilt u in korte tijd het aantal verkopen verhogen?

 

 

klik hier voor meer informatie: https://eigen-domein.com/