Hoe u vandaag Bitcoins en e-valuta

Hoe u vandaag Bitcoins en e-valuta

507 Views

Er is veel geroezemoes in de wereld over waar je Ethereum kunt kopen. Het heeft de afgelopen maanden een fenomenale groei van zijn marktwaarde gekend en zal naar verwachting dit blijven doen. De meest populaire keuzes om op dit moment ethereum te kopen, zijn er, andere en geelzucht. Maar welke moet je kiezen?

Met de toenemende vraag naar gebruiksvriendelijkere platforms, zoeken meer bedrijven naar manieren om de markt te betreden. Als u etherisch wilt kopen, weet u waarschijnlijk al dat het een gedecentraliseerd protocol is en dit betekent dat het door individuen is ontworpen in plaats van dat een of andere grote bedrijfsinstelling de regels dicteert. Daarom zijn er meerdere manieren om het aan te schaffen. De eerste manier is van een uitwisseling zoals etherx.

Enkele van de meer populaire uitwisselingen die er zijn, zijn localethereum. Er zijn echter nog meer, en we zullen nu kijken naar de twee die tot nu toe het meeste succes hebben gehad. De eerste is een van de minder bekende, en dat zou ether zijn. Ether is een webgebaseerde interface voor het kopen en verkopen van de gedecentraliseerde applicatie onderweg, wat betekent dat je etherium overal met een laptop kunt kopen en verkopen. U heeft geen makelaar nodig en daarom is het perfect voor degenen die net beginnen en niet met makelaars te maken willen hebben.

Een andere minder bekende optie is localethereum. Nogmaals, dit is een webgebaseerde interface en wordt door mensen over de hele wereld gebruikt. Gebruikers van localethereum kunnen overal aankopen doen met hun lokale valuta. Wanneer ze een aankoop doen, sturen ze de transactie naar een slim contract dat wordt gehost door de gedecentraliseerde applicatie. Het slimme contract bepaalt vervolgens met hoeveel ze de koper belonen, en het wordt gecodeerd met behulp van de sterkste coderingsprocessen om ervoor te zorgen dat er niet mee kan worden geknoeid. Omdat het wordt beschermd door de gedecentraliseerde applicatie, kan niemand anders de waarde wijzigen of de verkoop annuleren, wat perfect is voor kopers die anoniem willen blijven bij het doen van een online aankoop.

Maar misschien is de beste manier om in ether te investeren, een langetermijninvesteringsstrategie die goed is gepland.

Er zijn een aantal manieren om dit te doen, en ik zal twee van de meer populaire opties beschrijven. De eerste is om deel te nemen aan een succesvolle hard fork die regelmatig plaatsvindt op het sociale netwerk. Er zijn een aantal behoorlijk zwaargewichten die elk jaar of zo aan deze inspanning deelnemen, en ze worden beloond met aanzienlijke dividenden. Door deel te nemen aan een hard fork kunt u uw nieuw verworven waarde gebruiken door deze in ether te verhandelen, en als u ervoor kiest om uw tokens voor de lange termijn vast te houden, ontvangt u ook extra voordelen.

Een andere goede methode om in ether te investeren, is door een account te openen met een gedecentraliseerde applicatie die transacties voor ether afhandelt, zoals Ethlance. Dit soort programma’s heeft de mogelijkheid om de meeste transacties die u handmatig zou uitvoeren te automatiseren, en ze zijn enorm populair bij mensen die op zoek zijn naar manieren om transacties met weinig wrijving uit te voeren. Met deze programma’s kunnen gebruikers ether van de ene transactie naar de andere sturen zonder de administratieve rompslomp van het overboeken van geld van de ene rekening naar de andere. Omdat deze programma’s rechtstreeks op internet worden uitgevoerd, zijn ze ongelooflijk veilig en wordt u niet blootgesteld aan hetzelfde soort risico dat u zou lopen als u ether op uw traditionele brokerage-account zou houden. Met het juiste programma kunt u vrijwel onmiddellijk beginnen met het genereren van winst.

Een van de meest populaire methoden om in ether te investeren heeft niets met handelen te maken. In plaats daarvan gaat het om het kopen van e-ether, wat gewoon een andere term is voor de digitale valuta die wordt gebruikt in de e-ethernetwerken. Dit digitale geld is het resultaat van succesvolle handelscampagnes in de virtuele wereld en er zijn verschillende voordelen verbonden aan het investeren in deze valuta’s. Door ether te kopen, kunt u niet alleen deelnemen aan succesvolle handel;

Wanneer u besluit deel te nemen aan de e-etheruitwisseling, zult u waarschijnlijk te maken krijgen met drie soorten uitwisselingen. De eerste is een gecentraliseerde beurs, waar u ether kunt verhandelen voor zowel traditionele valuta als voor e-ether. De tweede is een hands-off multi virtueel handelsplatform, bekend als localethereum, waar u het ene type valuta ruilt voor de andere. Ten slotte is er de open uitwisseling, waar u voor ether handelt zonder daadwerkelijk een van de werkelijke valuta vast te houden. Al deze beurzen worden elke dag door duizenden handelaren gebruikt en zijn een essentieel onderdeel van de wereldwijde valutamarkt. Als u meer wilt weten over het kopen van bitcoins en e-valuta’s, moet u deze informatiebronnen in de gaten houden.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester.nl