Wat is een Bullet Journal? En hoe kun je ermee aan de slag?

422 Views

Wat is een Bullet Journal? En hoe kun je ermee aan de slag?

Als je hebt gehoord over de nieuwe bestseller of hoe je moet boeken over een beter persoon zijn, of als je gewoon meer georganiseerd wilt worden, dan moet je dit artikel lezen over "Wat is een journal verbeterd ?" Het internet wordt overspoeld met artikelen, boeken en programma's die beweren te laten zien hoe je een "Bullet Journal" schrijft, en zo simpel kan het echt zijn. Een bullet journal is gewoon een notitieboekje of planner met een ingebonden notitieboekje erin waarin je schrijft. Sommige mensen schrijven op kladpapier of losse kaart, maar dat is ook prima. Onthoud dat de sleutel hier de organisatie is, dus wees niet geïntimideerd als u niet weet hoe u op een standaardmanier moet schrijven.

Wat is een bullet journal

De beste plaats om met Bullet Journal te beginnen, is op de Bullet Journal-site. Bekijk eerst de video, als je dat al hebt gedaan, is het altijd goed om een opfriscursus te hebben. In de video legt de auteur heel goed uit hoe hij zijn systeem heeft opgezet en gebruikt om taken te beheren, informatie te ordenen, enzovoort. In het begin was zijn systeem heel eenvoudig: een groot in leer gebonden notitieboekje waarin hij in twee lijsten kon schrijven: een om taken op te nemen en een om ideeën en notities op te slaan. Het was erg basic, maar na migratie en wat reorganisatie gebruikt hij ongeveer 15 verschillende notebooks voor verschillende projecten en verschillende activiteiten.

Naar mijn mening is dit een geweldige manier om georganiseerd te blijven en aan de slag te gaan met het opschrijven van de dagelijkse gebeurtenissen in je leven. Als u dit idee verder wilt uitwerken, biedt hij een link naar een andere site met de naam Paginanummers, waar u in pagina's kunt schrijven. Kortom, in plaats van in notitieboekjes of losse kaarten te schrijven, plaatst u een pen in een penhouder, gebruikt u een aanwijzer of vinger om in een specifieke volgorde te tekenen en typen, typt u pagina's en markeert u ze of labelt u ze. Hij beweert dat dit veel gemakkelijker is dan eraan te denken om de juiste paginanummers in uw planner of in uw tekstverwerkingsprogramma te schrijven!

Klik op deze link: http://mylovelynotebook.nl/