Welk type dartbord heb ik nodig?

Welk type dartbord heb ik nodig?

561 Views

Het kiezen van het juiste onderdeel voor uw spel is niet zo moeilijk, maar het is noodzakelijk om het juiste te kiezen. Het eerste waar u rekening mee moet houden, is of u speelt met een darts voor één of meerdere spelers. Hoe meer spelers er bij het spel betrokken zijn, hoe groter de kans dat er meer dan één dart het bord raakt en dus hoe meer kansen je hebt om het spel te winnen.

Verschillende soorten darts hebben verschillende eigenschappen die goed zijn voor verschillende spelers. De dartstypes met één bal worden voornamelijk gebruikt door beginners en hebben een handvat aan het handvat. Ze staan ​​ook wel bekend als de “bobblehead darts” vanwege hun kleine formaat en daardoor gemakkelijk vast te houden.

Er is een ruim aanbod aan dartborden. Dit soort boards hebben een divot-gat aan de zijkant en kunnen daardoor voor allerlei verschillende soorten darts worden gebruikt. Denk daarom aan het type bord dat geschikt is voor uw spel voordat u de juiste darts kiest. Als je geen idee hebt van de verschillende soorten dartborden, ga dan naar je plaatselijke winkel en vraag een van de verkoopmedewerkers of vraag gewoon om suggesties van andere mensen die met hen hebben gespeeld.

Een van de meest populaire soorten boards die beschikbaar zijn, is de multi-ball-versie. Dit type bord heeft twee of meer ballen die in aparte vakken op een houten of plastic ondergrond zijn geplaatst. De ballen worden vervolgens achter een hoes opgeborgen waar ze worden beschermd tegen andere spelers. De darts worden vervolgens opgeslagen in de divotzak waar ze kunnen worden opgehaald wanneer ze nodig zijn. Dit is een goede keuze als je nieuw bent in het spelen van het spel en niet de kans wilt hebben dat ze op de grond worden gegooid.

Een ander soort dart dat kan worden gebruikt, is de “dartbag”. Het ziet eruit als een grote tas met aan de voorkant een klein vakje. Je kunt de tas naar verschillende locaties in huis dragen en de pijltjes erin kunnen worden opgehaald wanneer ze moeten worden gebruikt. Dit soort darttassen is erg handig als je meerdere spelers in dezelfde kamer hebt, omdat ze het erg moeilijk maken voor één speler om de dart met de rest van de groep weg te gooien.

Als je nieuw bent met darten en nog nooit hebt gespeeld met een dartbord, kun je overwegen om de juiste voor je spel te kopen. Ze geven je het vertrouwen dat je nodig hebt als je je eerste game speelt of als je met vrienden speelt. Klik hier voor meer informatie Dartshopleiden