Automobiel Technologie Code 95 Cursus

Automobiel Technologie Code 95 Cursus

400 Views

Ons doel bij het Automotive Training Center is om afgestudeerden in staat te stellen zich aan te sluiten bij het personeel met de juiste opleiding en ervaring in autotechniek.

Om in uw drukke agenda te passen, worden onze autotechnologie cursussen zowel overdag als ‘s nachts gegeven. U krijgt de gelegenheid om hieronder meer te leren over deze cursussen en wat u kunt verwachten van het Code 95 Cursus Automotive Technology Program, een autotechniek en mechanische school met campussen in Exton en Warminster.

Trein en assen voor handmatige aandrijving

Hoewel veel voertuigen op de weg tegenwoordig automatische transmissies hebben, zijn handmatige transmissies en hoe ze werken belangrijk om te begrijpen.

Bestudeer en oefen elementaire winkelbescherming, waarbij u daarbij de basisprocedures van het servicebereik leert. Bij vierwiel- en 4-wielaandrijfsystemen en aandrijflijnen zullen serviceprocedures u een beter inzicht geven in hoe een voertuig op de weg werkt.

Remmen van auto

De remmen van elke auto zijn cruciaal. Ze vormen immers de laatste verdedigingslinie als het gaat om het vermijden van een aanrijding. De Remmen Cursus op onze mechanische school richt zich op het proces, diagnose, onderhoud, service en reparatie van alle vormen van remsystemen.

Reparatie van motor

Zonder een goed afgestelde motor kom je niet ver. Een gedegen begrip van motoren en hoe ze werken, zal worden geleverd door de concepten van werking, ontwerp, diagnose en reparatie van de moderne verbrandingsmotor en de bijbehorende systemen.

Maak kennis met het draaien van dieselmotoren en doe praktijkervaring op met alle belangrijke motoronderdelen en subsystemen bij het demonteren, berekenen, wassen en opnieuw monteren.

Explore the Automotive Technology Program of ML Opleidingen Today
Als u meer wilt weten over de cursussen die worden aangeboden door het Automotive Training Center, ML Opleidingen. We leiden u rond op de campus, beantwoorden al uw vragen en helpen u bij eventuele vragen over de toepassing. Vandaag begint uw pad om autotechnicus te worden.