Ben ik een leerling met hands-on?

Ben ik een leerling met hands-on?

440 Views

U kunt een praktische leerling zijn als u constant op zoek bent naar mogelijkheden om uw handen te gebruiken tijdens het werken aan een baan, of als u merkt dat u gemakkelijk taken op zich neemt terwijl u met anderen praat. Hands-on leerlingen zijn in staat om beter te leren door te doen, of kinesthetische leerlingen.

Een carrière als autotechnicus kan van groot belang zijn als dit klinkt zoals jij. Bij ML Opleidingen heb je volop kansen om te leren.

Code verkennen 95 cursussen Leren

Als u een praktijkgerichte leerling bent met Code 95, bent u het meest effectief wanneer u uw fysieke zintuigen kunt gebruiken om in contact te komen met onderwerpen. Ben je dol op dingen maken met je handen en lesgeven? Praat kunst, net als muziek en schilderen, tegen je? Ben je bij natuurkunde of scheikunde nog steeds benieuwd wat er daarna gebeurt? Misschien ben je een hands-on leerling.

Dit betekent natuurlijk niet dat dit de enige manier is waarop u het zult begrijpen. Sommige individuen zijn visuele leerlingen en genieten van grafieken, kaarten, foto’s en diagrammen. Vergelijkbaar met een visuele is een auditieve leerling. Om het te begrijpen, moeten deze leerlingen iets hardop voorlezen, en audio opnemen van docenten om het later nog eens te bespreken. Je hebt het brein van een hands-on leerling, maar vindt ook andere manieren om uit te blinken.

Leerlingen de handen uit de mouwen steken

Soms hebben deze leerlingen moeite om stil te zitten. Het is niet zeldzaam om heen en weer te bewegen of over de vloer te lopen, en het is een goed idee om ze zoveel mogelijk gaande te houden. De hersenen kunnen gegevens overnemen van de objecten die ze aanraken en van de gebaren die ze maken. Het is essentieel om deze leerlingen praktijkgerichte projecten te geven.

Doorgaans heeft een code 95-leerling een uitstekend spiergeheugen, dat zich herhaaldelijk ontwikkelt door taken uit te voeren. Door aan voertuigen te werken, motoren te bouwen en aan andere soortgelijke activiteiten te werken, kan dit geheugen worden geconstrueerd.

De voor- en nadelen van deze leerstijl

Code 95 cursussen Leren De juiste leeromgeving is de sleutel tot de voortgang van een praktische leerling. Je bent misschien een kinesthetische leerling als je het soort persoon bent dat de geschreven instructies negeert of gewoon graag met dingen speelt voordat je om hulp vraagt. Zulke studenten doen er goed aan om alle concepten of activiteiten die contact of beweging vereisen snel op te pikken, en kunnen instrumenten en apparatuur op een behendige manier gebruiken. Vaak zijn ze klaar om te leren.

Hoewel visuele of auditieve aanwijzingen niet gemakkelijk zullen worden geregistreerd, zullen hands-on studenten tijdens een les tekenen of schetsen wat ze horen. Het kan ook handig zijn om flashcards en visuele prompts te hebben.

Elke leerling helpen succes te behalen

Hoewel we in deze zaal nogal wat hebben gesproken over hands-on studenten, begrijpen we bij het Automotive Training Center dat iedereen een beetje anders leert. Op onze locaties in Exton en Warminster zijn we er voor praktische, visuele en auditieve leerlingen.

Plan vandaag een campustour en zie hoe je passie als autotechnicus kan worden omgezet in een lange, vruchtbare carrière.