Verzorgingstips voor acrylnagels

623 Views

Acryl nagels

Verzorgingstips voor acrylnagels

Acrylnagels, uitgesproken als ahs-ee el-yee, zijn kunstnagels die in verschillende lengtes en stijlen over natuurlijke vingernagels of teennagels worden gelegd om een nieuwe look te creëren. Er zijn twee soorten kunstmatige vingernagelsystemen: volledige vinger en halve vinger. Systemen met volledige vingers zijn veiliger en gaan langer mee dan het systeem met halve vingers, dat korter kan zijn maar een opening tussen het nagelbed en de natuurlijke nagel laat. Als je wilt dat je kunstnagels langer meegaan dan natuurlijke nagels, volg dan deze tips voor een goede verzorging.

– Kies een nagellak die speciaal voor kunstnagels is gemaakt en gebruik nooit gewone nagellak. Het gebruik van gewone commerciële nagellak kan uw huid dunner maken en irritatie, verkleuring en breuk van de kunstnagel veroorzaken, evenals de levensduur van de nagel verkorten Acrylnagels Apeldoorn. Kies in plaats daarvan een nagellak die speciaal voor kunstnagels is gemaakt.

– Vergeet niet uw teennagels regelmatig te knippen om de ophoping van dode nagelcellen onder de acrylnagel te voorkomen. Ook kan het knippen van te veel nagels leiden tot bloedingen onder de acrylnagel, wat onooglijk is en uiteindelijk kan leiden tot nagelverlies. Knip je nagels voorzichtig af met een schaar en let er vooral op dat je niet te ver boven de punt van de natuurlijke nagel knipt.

Klik hier om meer te lezen: https://acrylnagelsapeldoorn.nl/