Welke pastasaus voor Italiaanse pasta is de juiste?

397 Views

Welke pastasaus voor Italiaanse pasta is de juiste?

Welke pastasaus voor Italiaanse pasta? Dit is de enige vraag die mij vaak wordt gesteld. Er zijn veel verschillende soorten sauzen om uit te kiezen voor het bereiden van uw favoriete pastagerecht. Welke is geschikt voor jou? Hier zijn enkele opties, en mijn persoonlijke favoriet is niet per se de "juiste" keuze voor iedereen.

Welke pastasaus voor Italiaanse pasta

Ten eerste heb je "echte" of "traditionele" pizzasaus. Dit is de dikste, meest consistente saus die je zult vinden pasta saus. Het is gemaakt van tomatenpuree (ja, zo noemen ze het) en zal hoogstwaarschijnlijk een goede tot gemiddelde consistentie hebben. Als u tomatenpuree gebruikt, is dit de beste optie omdat deze ultragepasteuriseerd is, wat zorgt voor pure smaak en rijkdom aan voedingsstoffen.

Ten tweede zijn er ook "gebakken" sauzen. Mijn favoriet is de Alfredo-saus. Dit is een bereide saus, waarbij alle ingrediënten met elkaar worden gemengd, gestoofd tot het ingekookt is en tot een dikke saus kookt. Het geweldige aan dit soort pastasaus is dat het al gereconstitueerd is, dus het enige wat je hoeft te doen is het opwarmen. Een andere goede keuze voor pizza is tomatenbasilicum, die qua smaak en textuur sterk lijkt op de pure tomatenversie, maar niet zo romig.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: Novusventus.shop