Dermapen-behandeling – Huidverzorgingstips voor pigmentvlekken

238 Views

Dermapen-behandeling – Huidverzorgingstips voor pigmentvlekken

Dermapen is een pijnloze, niet-invasieve procedure die zich richt op de diepste laag van de huid, waardoor de arts het uiterlijk van vele soorten huidproblemen kan verbeteren zonder het gebruik van lasers. De procedure begint bij een oppervlakkige cosmetische diepte van 0,25 mm en loopt op tot 2,5 mm bij klinische behandelingen. De naald is zeer fijn, waardoor hij gemakkelijk op het gewenste gebied aan te brengen is. Er is geen uitvaltijd en de meeste patiënten ervaren de procedure als zeer ontspannend.

dermapen behandeling

De procedure is relatief veilig en de meeste mensen voelen geen ongemak tijdens de procedure Elim Instituut. Er is zeer weinig uitvaltijd en de huid kan al na een paar dagen de normale huidverzorgingsroutines hervatten. De patiënt moet het gebruik van zonnebrandcrèmes gedurende ten minste een week vóór de behandeling vermijden, omdat deze toxines kunnen bevatten die de open kanalen in de huid kunnen beschadigen. Een andere belangrijke voorzorgsmaatregel is het vermijden van huidverzorgingsproducten die actieve ingrediënten bevatten. Dit zal de huid alleen maar irriteren en de toestand verergeren.

De behandeling met Dermapen wordt als een veilige procedure beschouwd. Er zijn geen noemenswaardige risico's aan verbonden. Meestal duurt de procedure ongeveer twintig minuten voor het gezicht en tot 60 minuten voor het lichaam. Deze behandeling is ideaal voor het behandelen van striae en verslapte huid. De procedure wordt uitgevoerd in een medische kliniek en voorafgaand aan de procedure wordt plaatselijke verdoving op de huid aangebracht. De naalden worden vervolgens over de huid bewogen om microkanaaltjes te creëren.

Klik hier: Elim Instituut