SEO-expertise – Hoe u er een kunt worden

SEO-expertise – Hoe u er een kunt worden

581 Views

Braden Bingham beschouwde zichzelf niet als een “SEO-expert”.

Als uitgever en redacteur van tijdschriften voor het grootste deel van zijn leven, bevond SEO zich altijd aan de rand van het werk van Braden. Nu is SEO echter zijn belangrijkste focus geworden. Braden heeft samen met andere ervaren SEO- en historische optimalisatie-experts bij HubSpot, Aja Frost, Victor Pan en Amanda Sellers hun advies gegeven over wat er nodig is om een SEO-expert te zijn. Ze delen hun inzichten over de nieuwste trends en tools die eigenaren van kleine bedrijven helpen een online aanwezigheid te creëren en de klanttevredenheid te verhogen. Het doel van Braden bij het delen van deze informatie met HubSpot-lezers is om nuttige inzichten te bieden voor het bouwen van online bedrijven die op de lange termijn succesvol zijn.

Braden werd zich voor het eerst bewust van SEO in zijn rol als uitgever van tijdschriften, toen hij zijn felbegeerde Google Analytics-certificering ontving. Braden werd door Google erkend als een expert in digitale marketing en begon de kennis die hij had opgedaan met het analyseprogramma van Google toe te passen op zijn eigen bedrijf. Naast het vergroten van zijn online zichtbaarheid en klantenkring ging hij ook aan de slag met HubSpot als SEO content writer. Met de hulp van HubSpot behaalde Braden onmiddellijk succes en heeft sindsdien de expertise en digitale marketingmiddelen van Google gebruikt om nog eens zes websites te lanceren en meer dan honderd werknemers in dienst te nemen.

Braden begon zijn vakkennis te delen met anderen in de advertentie-industrie nadat hij besloot dat hij zijn eigen adviesbureau wilde starten. Als gevolg hiervan geeft hij nu training en advies aan klanten over de beste technieken om hun online exposure te vergroten. Hoe u een SEO-expert wordt, omvat de strategieën en tactieken die door experts in het veld worden gebruikt om ervoor te zorgen dat online advertenties blijven lezen. Het kost tijd en moeite, maar de resultaten zijn de moeite meer dan waard.

SEO-experts begrijpen dat het doel van een website is om organische rankings in zoekmachines te behalen.

Om deze reden voeren ze een verscheidenheid aan taken uit om ervoor te zorgen dat de site wordt gepresenteerd op een manier die het gemakkelijk maakt voor een gebruiker die naar specifieke informatie zoekt om deze te vinden. Om door de belangrijkste zoekmachines te worden geïndexeerd, moet een website voldoen aan een reeks richtlijnen die zijn opgesteld door de beheerders van zoekmachines. Deze richtlijnen specificeren wat een website moet bevatten om te worden geïndexeerd, hoe de site moet worden gestructureerd en hoe pagina’s met elkaar moeten worden verbonden.

Zoals Braden opmerkte in zijn HubSpot-blog, kost SEO tijd en moeite. Het gebeurt niet van de ene op de andere dag, hoewel hij wel opmerkte dat het voor sommige sites na een paar maanden oefenen “gebeurt”. Hoe u een SEO-expert wordt, omvat toewijding, toewijding en doorlopend onderzoek om ervoor te zorgen dat een site altijd zijn conversiepercentages verbetert. SEO kost enorm veel tijd en moeite om het onder de knie te krijgen, dus het is geen wonder dat er veel mensen zijn die op zoek zijn naar eenvoudige manieren om een online imperium te creëren met weinig tot geen kennis van SEO. Het goede nieuws is dat Braden een van die mensen is, en in dit artikel deelt hij een deel van zijn expertise.

Er zijn verschillende aspecten van SEO die onder de knie moeten worden om te slagen in competitieve online marketing. Veel mensen maken de fout om in SEO te springen met weinig tot geen kennis van de fijne kneepjes die ermee gemoeid zijn. Het verschil tussen een goede SEO-beoefenaar en een expert zijn, is de kracht hebben om te blijven leren over nieuwe methoden terwijl u uw reputatie en expertise opbouwt. Hoe u SEO-expert wordt, begint met vertrouwd raken met de verschillende facetten van SEO en deze toepassen op een bedrijfsmodel. Dit onderzoeksproces kost tijd en moeite, maar het is zeker de moeite waard als je op dit gebied succes wilt behalen.

 

 

 

Lees meer op deze webpagina: https://fellmedia.nl/