Redenen Waarom Ik Houd Van ML Opleidingen

Redenen Waarom Ik Houd Van ML Opleidingen

524 Views

We hebben veel studenten van de ML Opleidingen geholpen om trotse afgestudeerden mee te wordenonze praktijkgerichte training is erop gericht u voor te bereiden op een carrière in de auto-industrie.

Onze geavanceerde programma’s bieden u de vaardigheden die nodig zijn in de auto-, ongevallen-, diesel- of scheepvaartindustrie voor een lange carrière.

Waarom kiezen voor ML Opleidingen?

  • Je gaat vaardigheden leren om je te trainen voor je toekomst.

Wij geloven in het bieden van praktische ervaringen, daarom besteed je ongeveer de helft van je tijd in de klas, maar ook de helft van je tijd in het laboratorium aan het werken met de apparatuur die je in het door jou gekozen vakgebied ziet.

  • Pas kort na je afstuderen heb je een veelbelovende toekomst.

U kunt na uw afstuderen gaan werken bij een van de nieuwe auto- en vrachtwagenfranchises in het gebied van vijf provincies.Onze afdeling Career Services biedt afgestudeerden verschillende diensten: contact opnemen met potentiële werkgevers om sollicitatiegesprekken op te zetten, helpen met aanbevelingsbrieven en studenten op de hoogte houden van beschikbare vacatures na hun afstuderen.

  • De coaches zijn uiterst professioneel.

Instructeurs zijn bijna als mentoren voor ML Opleidingen-studenten, ze hebben niet alleen professionele expertise, maar leiden je ook op voor een carrière en ontwikkelen je vaardigheden gaandeweg. Totdat ze aan het programma beginnen, hebben alle instructeurs ervaring in de branche, met minimaal drie jaar praktijkervaring.Voor een ATC-leraar is de totale ervaring meer dan 20 jaar. De meest opgeleide ASE-technici zijn de meeste leraren.

  • Tijdens je opleiding zijn er verschillende wegen die je kunt inslaan.

Hoewel het code 95-programma door een aanzienlijk aantal studenten zal worden verkend om expertise op te doenvoor het diagnosticeren en onderhouden van een aantal automerken en modellen zijn er andere programma’s beschikbaar op onze locaties.  Als technicus voor zwaar materieel, of dieseltechnicus voor vrachtwagens of bussen,het Diesel-programma zal je op weg helpen naar een carrière.De Crash Reconditioning Technology-software is er ook, waar u ook bentkan leren hoe u voertuigen repareert nadat een ongeval heeft plaatsgevonden.

  • Geniet van een baan die je leuk vindt bij ML Opleidingen

eel afgestudeerden van het Automotive Training Center hebben lange en effectieve carrières achter de rug in het vak dat ze leuk vinden. Plan vandaag nog een campusrondleiding voor meer informatie over onze diensten en om te zien hoe een dag in het leven van ML Opleidingen eruit ziet.