Gezichtsverjonging – Top 3 behandelingen

731 Views

huidverjonging behandeling

Gezichtsverjonging

Gezichtsverjonging, wat moet je weten.

Cosmetische huidverjongingsbehandelingen zoals chemische peelings, microdermabrasie, dermabrasie, collageeninjecties, Botox-injecties, fotodynamische therapie (DDT), laserresurfacing en Fraxel zijn enkele van de meer recente methoden die u helpen uw huid snel te vernieuwen. Ze helpen de losse, slappe huid strakker te maken, de celvernieuwing van de huid te verhogen en de huid te helpen zichzelf van binnenuit te verjongen. Ze helpen je ook om een rimpelvrije teint te krijgen die vrij is van fijne lijntjes en rimpels. Ze zijn de nieuwste in een lange reeks cosmetische huidbehandelingen die door de eeuwen heen zijn ontwikkeld om de huid te helpen verbeteren en doen herleven en een nieuwe look te geven. Huidvullers zoals Juvederm en Restylane zijn iets recenter, maar zijn op dit moment het meest populair.

Gezichtsvullers zoals Juvederm worden gebruikt om onvolkomenheden in het gezicht te behandelen, zoals huidplooien waardoor het gezicht te groot of te klein lijkt, hangende oogleden, lachrimpels, gezwollen wangen en zelfs plooien in de bovenlip Elim Instituut. Andere fillers zoals Restylane worden gebruikt om die rimpels en lelijke gezichtsimperfecties te verwijderen. Tegenwoordig kun je kiezen uit veel verschillende behandelingen voor gezichtsverzorging, zoals laserbehandeling voor huidverjonging, microdermabrasie en Botox-injecties om er maar een paar te noemen. Elk van deze opties is erg populair en wordt gebruikt om veel van de problemen die gepaard gaan met veroudering te verhelpen.

Het grote voordeel van een verdoving als gezichtverjonging is dat er geen downtime is na de ingreep. Er zijn twee soorten procedures; de ene is een verdovingsmiddel-permanente injector en de andere is een verdovingsmiddel. Bij de eerste procedure wordt een verdovingsmiddel rechtstreeks in de spieren onder de huid geïnjecteerd, zodat het daar gedurende de hele procedure aanwezig is. Voor de tweede procedure wordt de huid gedurende een bepaalde tijd vastgehouden en vervolgens wordt de verdoving verwijderd. Iets voor jou? Gezichtsverjonging?