Een dagboek met combinatieslotwachtwoord – Bescherm uw privé-verlangens

Een dagboek met combinatieslotwachtwoord – Bescherm uw privé-verlangens

430 Views

Een dagboek zonder slot; een privédagboek zonder een veilig slotwachtwoord stelt u in staat om uw privégedachten te beschermen. Al uw persoonlijke gedachten, dromen en uw persoonlijke herinneringen kunnen allemaal veilig worden georganiseerd en geopend in deze veilige app. U kunt het programma volledig aanpassen: verander de achtergrond, de achtergrond en de lettertypen! Met dit programma kunt u zonder zorgen uw persoonlijke gegevens ordenen en raadplegen via internet.

Als u de voorkeur geeft aan een gratis versie, kunt u naar de website van de ontwikkelaar of een betaalde site gaan en de gratis versie van dit programma downloaden. Tegen een kleine vergoeding kunt u dit dagboek met cijferslot-wachtwoord krijgen. Dit is perfect voor mensen die hun informatie privé willen houden, maar ook de dagboeksoftware willen gebruiken zonder zich zorgen te hoeven maken over het verlies van hun documenten en bestanden. Kortom, deze software biedt een gecodeerde opslagruimte voor al uw gegevens en bestanden.

Voor de gratis versie van de applicatie hoeft u er geen wachtwoord voor in te stellen.

Het heeft echter beperkte opslagruimte. Het is belangrijk dat u een wachtwoord instelt om te beperken wie uw bestanden kan lezen. Dit is erg belangrijk, vooral als u uw bestanden privé wilt houden. U mag nooit iemand toegang geven tot uw bestanden, omdat zij dan gemakkelijk toegang hebben tot uw persoonlijke gegevens en uw persoonlijke gegevens.

Om dit programma te kunnen gebruiken, moet u het programma op een computer installeren zonder een werkende internetverbinding en vervolgens een goed wachtwoord instellen. Er zijn verschillende soorten wachtwoorden waaruit u kunt kiezen om ervoor te zorgen dat alleen bevoegde personen toegang hebben tot uw gegevens. U kunt kiezen tussen ‘123456’ 1234. ‘ Als u bijvoorbeeld een vrouw bent die haar e-mailaccount op een openbare e-mailserver gebruikt, is het raadzaam dat u het type wachtwoord selecteert als ‘123456’. Op deze manier zijn uw persoonlijke gegevens veilig, ook al heeft iedereen toegang tot uw e-mails.

Wanneer u de online versie van dit programma downloadt, heeft u de mogelijkheid om het bestand in uw browser te openen, het bestand naar uzelf te e-mailen of het bestand naar iemand anders te e-mailen. U kunt de inhoud ook uit het bestand verwijderen nadat u ermee klaar bent. Maar het goede nieuws is dat u het gedownloade bestand kunt behouden zonder uw persoonlijke bestanden te verliezen. E-mail de gegevens gewoon naar iemand anders en u kunt het bestand terugkrijgen.

Als extra functie biedt dit programma u een wachtwoordbeveiliging voor elke pagina in uw agenda. Dit is goed om de gevoelige informatie op de pagina’s te beveiligen. Deze wachtwoordbeveiliging voorkomt ongeautoriseerde toegang doordat u uw wachtwoorden niet kent. Als u het wachtwoord uit het programma wilt verwijderen, kunt u eenvoudig het de-installatieprogramma erin gebruiken. Als de wachtwoordoptie u niet bevalt, kunt u het wachtwoord op elk gewenst moment wijzigen.

Home