Hoe goed barbecuevlees te vinden

Hoe goed barbecuevlees te vinden

564 Views

Voor een BBQ-feest heb je bbq-vlees van goede kwaliteit nodig. Er zijn zoveel goede keuzes, het kan moeilijk zijn om de beste te kiezen. U moet de tijd nemen om erachter te komen welke de beste keuze is voor uw specifieke gebruik. De sleutel is om vlees te kopen dat vrij is van chemicaliën.

Hier zijn een paar tips voor het kopen van goed bbq-vlees

Ten eerste, als je goed bbq-vlees wilt, moet je naar een vlees- of slagersmarkt gaan. Sommige van de grotere, meer populaire supermarkten hebben ook goed bbq-vlees, maar winkelen niet in een winkel die uitsluitend bevroren of voorverpakt voedsel verkoopt. Praat met de vleeseigenaar over hun bbq vlees.

Ten tweede, praat met iemand op een boerderij of een voer- en graanwinkel. Ze bieden misschien geen vers bbq-vlees aan, maar ze zullen je waarschijnlijk wat ribben, worstjes of broodjes van het winkelmerk verkopen. Deze zullen natuurlijk niet van de hoogste kwaliteit zijn, maar ze zullen goedkoper zijn dan de duurdere stukken. Bedenk ook dat de goedkoopste bezuinigingen meestal ook het minst gezond zijn.

Ten derde zijn sommige van de betere beats in kleinere verpakkingen verkrijgbaar dan andere, dus houd daar rekening mee als je op zoek bent naar bbq-vlees. Steaks en worstjes zijn iets gemakkelijker te vinden in kleine verpakkingen dan broodjes en ribben. Houd er ook rekening mee dat sommige soorten rundvlees magerder zijn dan andere en dat sommige kip magerder zijn dan andere, dus als u mager bbq-vlees wilt kopen, zorg er dan voor dat u aan de grootte kunt zien wat het vlees is.

Ten vierde, praat met uw plaatselijke slager.

Tenzij u iets in een grote supermarkt gaat kopen, is de kans groot dat uw slager veel verschillende soorten bbq-vlees kent die ze voor u kunnen koken. Vraag hen ook welke stukken varkensschouder en ribben goed zijn om in de oven te bereiden. Het is niet alleen goedkoper, maar het is ook gezonder omdat deze sneden niet veel vet bevatten. Bovendien is er gewoon meer variatie in BBQ-ribben en schouder.

Ten slotte is mijn favoriete manier om goed bbq-vlees te vinden, door online te gaan en prijsvergelijkingen te maken van verschillende delen. Op deze manier kun je precies zien waarvoor de slager verkoopt en krijg je een beter idee van wat kwaliteit is en wat doorgaat voor goed bbq-vlees bij je volgende cookout. U kunt ook verschillende online recepten bekijken die u kunt vinden en gebruiken als richtlijnen om thuis uw eigen bbq-ribben, steaks of andere stukken vlees te maken. Houd deze tips in gedachten de volgende keer dat u naar de grill gaat.

 

 

Neem een ​​kijkje op deze website: Cool To Meat You