Cross Stitch en Diamond Painting zijn een nieuwe hobby

Cross Stitch en Diamond Painting zijn een nieuwe hobby

376 Views

Wat is diamant schilderen? Sommigen noemen het kruissteek, maar normaal gesproken kent het ook een paar andere namen. Sommigen noemen het diamantborduurwerk of diamant scrapbooking. Het is eigenlijk een soort knutselproject, net als kruissteken op nummer, dat op dit moment erg populair is, simpelweg omdat het de beste aspecten van kruissteken en traditioneel schilderen op nummer combineert.

Kortom, de kunstenaar zal een reeks technieken gebruiken die verschillende items kruiselings aan elkaar naaien om een patroon op de pagina te maken. Deze technieken kunnen alles zijn dat een typische middelbare scholier op school zou leren (of misschien een ervaren kruissteeker). De belangrijkste techniek die in diamantverf wordt gebruikt, wordt diamantverf genoemd. Het wordt meestal aangebracht door de diamantvormen vierkant te maken en er vervolgens een aantal verticaal of horizontaal aan toe te voegen. Diamanten worden vervolgens met touw, garen of lint met elkaar verbonden door ze vierkant te maken en samen te voegen, zodat het resultaat eruitziet als een vierkant dat is geverfd.

Deze specifieke techniek is een van de meer gecompliceerde technieken voor het schilderen met diamant en wordt niet aanbevolen voor beginners of kleine kinderen. Het is spannend en leuk voor zowel volwassenen als kinderen en het zorgt voor heel mooi kunstwerk. Diamanten passen ook goed bij andere soorten handwerk, dus als je andere soorten kunstwerken wilt maken, zoals kant, quilts of kaarsen, enzovoort, dan is dit zeker de juiste keuze.

Diamond paintings begint meestal door een grote basis te creëren door verschillende van de door u gekozen diamanten vierkant te maken en ze te vullen met een dunne laag gekleurde ontsmettingsalcohol. Vervolgens wilt u een dunne laag acrylmedium naar keuze over de bovenkant aanbrengen en langzaam over het oppervlak van uw basis en de bovenkant van de diamanten werken. Zodra dit droog is, kunt u het resterende deel van de diamanten met het medium vullen en een ontwerp maken door bladeren en andere stukken acrylkunst naar keuze toe te voegen. Je kunt ook in patronen schilderen en zelfs een doorzichtige plastic folie gebruiken om te pronken met je ontwerp.

Sommige mensen gebruiken graag diamantboren, anderen geven de voorkeur aan canvas en robijnen. De meeste mensen werken echter graag met de diamantboren, omdat ze veelzijdiger en gemakkelijker te gebruiken zijn. Als u echter niet vertrouwd bent met het gebruik van de diamantboren, raad ik u ten zeerste aan om de tijd te nemen om meer over dit soort apparatuur te leren voordat u er geld aan uitgeeft. De reden is dat u een goede uitrusting nodig heeft om u veilig te houden terwijl u aan uw project werkt en als u niet over de juiste gereedschappen beschikt, kunt u geblesseerd raken.

Diamanten daarentegen zijn iets dat u voor een relatief lage prijs kunt kopen. Als u met diamanten werkt in plaats van met robijnen of andere minder waardevolle materialen, kunt u vaak voor veel minder geld een product van hogere kwaliteit maken. Dat maakt diamant schilderen tot een geweldige nieuwe hobby voor mensen die graag geld willen besparen. Het mooie van het gebruik van de apparatuur is dat je ook plezier kunt beleven aan het creëren van een nieuwe hobby en tegelijkertijd je creatieve kant kunt uitbreiden. Diamanten en kruissteek zijn ook een geweldige combinatie. Probeer het eens en geniet van de ervaring van het werken met uw nieuwe hobby.

Meer informatie … https://www.mythofasia.nl/collections/diamond-painting