Na de middelbare school, educatieve keuzes

Na de middelbare school, educatieve keuzes

403 Views

Nadenken over wat je gaat doen nadat je bent afgestudeerd, is waarschijnlijk een belangrijk aandachtspunt als je je laatste jaar van de middelbare school bereikt. Als de middelbare school eenmaal voorbij is, is er een scala aan educatieve mogelijkheden voor studenten.

We zijn toegewijd aan het geven van onderwijs in het Automotive Training Center dat u kan voorbereiden op een lange carrière in de automobiel-, diesel-, high-performance-, ongevallen- of scheepvaartsector. Hoewel er veel routes zijn naar een beter leven na de middelbare school, lees dan verder om erachter te komen wat ons een beetje anders maakt dan het reguliere universitaire onderwijs.

Keuze van een school voor uw behoeften

Met een carrièreschool als de onze kun je snel aan het leerproces beginnen. Gedurende de eerste paar jaar zal een 4-jarige hbo-opleiding je in staat stellen algemene opleidingen te volgen die geen verband houden met je major, maar met een carrièreschool heb je de mogelijkheid om onmiddellijk te leren over je geselecteerde gebied, in dit geval automotive, diesel, aanvaring of scheepvaart.

Er zijn tal van variabelen waarmee u rekening moet houden als u 2- en 4-jarige hogescholen en handelsscholen opneemt. Als je niet zeker weet wat je major zou moeten zijn, of wat je wilt doen, kan de universiteit een geweldige match zijn. De cursussen in het algemeen onderwijs geven je de tijd om te bepalen.

Voor degenen die zeker zijn van het ideale carrièregebied dat ze willen, is een vakschool perfect. Het kan u ook gemakkelijker op weg helpen om deel uit te maken van het personeelsbestand.

Automotive Training Center-cursussen

Cursussen bij Code 95 Cursussen zijn ontworpen om u als auto-, diesel-, scheepvaart- of aanvaringstechnicus voor te bereiden op een carrière. We vinden de perfecte balans tussen tijd doorgebracht in de klas en tijd doorgebracht in de winkel, waar de vaardigheden die je in de klas hebt opgedaan worden geïmplementeerd.

De beste manier om meer te weten te komen over standaardinstrumenten en -procedures, is door middel van praktijkgerichte training, en u krijgt de kans om een ​​groot aantal automerken en -modellen te onderhouden en te repareren.

De training kan in iets minder dan twee jaar worden afgerond in ons trainingscentrum. Als je wilt, als je overdag geen tijd hebt, wordt er ‘s avonds les gegeven. Deze veelzijdigheid helpt je om, volgens je eigen schema, de hands-on cursussen te ervaren.

Een alternatief voor college-lessen: Career School:

Een autotrainingsschool is misschien de beste optie voor uw toekomst als u altijd al geïnteresseerd bent geweest in auto’s en wat hen drijft. Voordat u beslist welke school de juiste voor u is, moet u nadenken over uw prioriteiten, financiën en hoe u zichzelf ziet studeren.

Als je de komende maanden afstudeert van de middelbare school, of je bent al een paar jaar niet meer op de middelbare school, denk je er misschien aan om je opleiding voort te zetten aan een praktijkgerichte business school. Kijk hoe je sneller aan de slag kunt met een vakschool dan met een 4-jarige universiteit.

Sluit u aan bij de opkomst van de automobielsector

Ontdek hoe het Automotive Training Center u naar een goede autocarrière zal leiden. Om meer te weten te komen over welke vacatures er in de branche beschikbaar zijn en hoe een baan de juiste keuze kan zijn voor een autoliefhebber, nodigen we je uit om onze ML Opleidingen te bekijken.