Overgang van militaire naar civiele mechanica van de auto

Overgang van militaire naar civiele mechanica van de auto

457 Views

Het kan ongetwijfeld zijn eigen reeks obstakels toevoegen aan de overgang van het militaire terug naar het burgerleven. Of het nu gaat om een ​​verhuizing naar huis met familieleden, het uitwerken van zaken als verzekeringen of hypotheken, of om weer in een normale slaaproutine te komen in je eigen bed, je denkt misschien aan alles wat bij de overgang komt kijken.

Iets dat ook zeker in je opkomt, is je zorgen maken over je toekomst bij de Amerikaanse beroepsbevolking. Voor veel veteranen is automonteur worden een uitstekende carrièremogelijkheid, en het Automotive Training Center bereidt je voor op een carrière als zelfstandige.

Een auto-ingenieur worden

U zult zeker een Transfer Trainingsprogramma voltooien wanneer u het leger verlaat. Dit soort initiatieven zou veteranen en hun gezinnen hulp bieden bij het vinden van werk. Het curriculum is gericht op een constructieve benadering van de ontwikkeling van specifieke banen na de overgang, onderwijs en ondernemingsdoelstellingen.

Ook al werk je als militair monteur, als je civiel monteur wordt, zal er een grote verandering plaatsvinden in levensstijl en voertuigtechnologie. Dagen en nachten in het leger hebben een bepaald patroon dat eenvoudigweg niet zal worden herhaald in het post-militaire leven.

Wanneer u terugkeert uit actieve dienst, is het belangrijk om rekening te houden met het vakgebied waarin u zich wilt bevinden. Het overwegen van een vakgebied met hoge groei en vraag naar werk is iets waar u aan zult denken. Het vakgebied van autotechnici is competitief en groeit elk jaar. Ons opleidingscentrum biedt ook cursussen aan die gericht zijn op diesel- en scheepstechnologie.

Zet je voorbereiding voort

Voordelen die via Veterans Affairs worden verstrekt, kunnen verder gaan dan alleen het collegegeld. Deze voordelen kunnen helpen om de kosten van huisvesting te dekken en u helpen een goedkope zakelijke lening of hypotheek te krijgen, samen met hulp bij het kopen van boeken en bijbehorend lesmateriaal.

Het leger heeft je voorbereid met een bepaalde houding om elke dag aan te nemen, terwijl het de discipline versterkt. Hier bij Code 95 Cursus, krijg je de opleiding en ervaring om je voor te bereiden op je toekomst.

Van militair leven tot leven als autotechnicus

In het begin kan terugkeer uit het leger om zich voor te bereiden op een carrière als autotechnicus een beetje een schok voor het systeem zijn. Je denkt niet meer aan militaire tijd of aan het gebruik van militair jargon, maar er zijn vaardigheden die je moet leren en tijd die je in de klas kunt besteden terwijl je eraan werkt om een ​​succesvolle autotechnicus te worden.

Het kan in het begin een beetje een schok voor het systeem zijn om terug te keren uit het leger om zich voor te bereiden op een carrière als autotechnicus. Je denkt niet langer aan militaire tijd of aan het gebruik van militair jargon, maar terwijl je eraan werkt om een ​​succesvolle autotechnicus te worden, zijn er vaardigheden die je kunt leren en tijd die je in de klas kunt doorbrengen.

Omdat je veel militaire ervaring hebt, begin je zeker niet helemaal opnieuw. Het zal je helpen om je op te leiden voor een goede carrière als autotechnicus, of zelfs als diesel- of scheepsmonteur om nieuwe vaardigheden te leren van deskundige instructeurs bij Code 95 Cursus.

Onderzoek uw keuzes in het Automotive Training Center.

U denkt misschien na over de volgende stappen als het gaat om uw carrière wanneer u overgaat van een leven in het leger naar een leven als burger. We zijn hier bij het Automotive Training Center om u te helpen uw vaardigheden te verbeteren en een civiele automonteur te worden.

Bezoek de website ML Opleidingen om een ​​idee te krijgen van ons programma-aanbod en om onze campus zelf te zien.